HOTELGASTEN ZIJN WEER WELKOM VANAF 1 APRIL!

UPDATE 8 MAART 2021: 
Hotelgasten zijn vanaf 1 april weer welkom bij Hotel Millings Centrum. De maatregelen die per 14 december van kracht zijn, hebben grote invloed op ons hotel en op de mogelijkheden die wij onze gasten kunnen bieden tijdens hun verblijf. Zo hebben wij helaas al onze openbare ruimtes gesloten, het is niet toegestaan om hier plaats te nemen of te verblijven. U kunt alleen verblijven op uw hotelkamer of natuurlijk heerlijk gaan wandelen of fietsen. Ontbijt, lunch en diner zal worden aangeboden via een ‘take away’ concept.

 

Avondklok
Per 23 januari geldt in Nederland een avondklok tussen 21.00 en 04.30 uur. Ons hotel blijft vanzelfsprekend geopend, wij vragen onze gasten om de avondklok te respecteren. Uitsluitend gasten uit de uitzonderingsgroep hebben de mogelijkheid om tussen 21.00 en 04.30 in te checken (vooraf overleg met de receptie is hierbij noodzakelijk). Alvast bedankt voor uw begrip! 

 

Ontbijt
Het is uitsluitend toegestaan om het ontbijt aan te bieden in ‘take away’ vorm. Dat wil zeggen dat u zelf uw ontbijt kunt samenstellen vanaf het buffet om het daarna mee te nemen en te nuttigen op uw hotelkamer. Iedere ochtend staat het ontbijtbuffet voor uw klaar tussen 8.00 en 10.00 uur. Het is helaas niet toegestaan om te eten/drinken of plaats te nemen in ons restaurant/serre/lounge/terras. We mogen tevens geen roomservice verzorgen. Let op, indien u om medische redenen geen mondkapje mag en/of kan dragen,  kunt u om hygiënische redenen geen gebruik maken van het ontbijtbuffet , maar wordt dit door onze medewerkers gedaan of door u kamergenoot. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

 

Lunch en diner
Helaas is het vanwege de nieuwe maatregelen niet mogelijk om te lunchen en dineren in ons restaurant, ook mogen wij geen roomservice verzorgen. Wel kunt u gebruik maken van een ‘take away’ lunch en diner en deze nuttigen op uw kamer. Tevens kunt u bij ons een lunchpakket bestellen voor onderweg.

 

All inclusive arrangementen

In de maand april hebben we een speciale aanbieding voor de gasten die bij ons All inclusive zouden

willen verblijven. Zolang de huidige maatregelen van kracht zijn is het bij ons uitsluitend mogelijk om

 op basis van “take away” drankjes af te halen bij de bar.

Dit houdt in dat u de gehele dag drankjes bij de bar kunt afhalen en om deze op uw kamer te

nuttigen, na 8 uur wordt er geen alcohol meer geschonken. Het ontbijt, lunch & diner is ook af te

halen bij de bar en kunt u op uw hotelkamer nuttigen. Vanaf mei hopen we u weer in ons restaurant

te kunnen ontvangen.

 

Drank

Op basis van de laatste maatregelen van het RIVM is het tot op heden niet toegestaan om na

20.00 uur alcohol te serveren. Warme dranken, frisdranken en sappen zijn wel tot 23.00 uur te

bestellen en af te halen bij de bar.

Mondkapjes

De overheid heeft 1 December 2020 het dragen van degelijke mondkapjes verplicht gesteld. Wij ondersteunen dit en vandaar dat onze medewerkers dit op nagenoeg alle locaties in het pand dit ook doen. Zoals onze huisregels van Hotel Millings Centrum voorschrijven bent u dan ook verplicht een door de overheid aangeduid als degelijk mondkapje te dragen zodra u zichzelf verplaatst in de openbare ruimtes.  Op uw eigen kamer bent u niet verplicht om mondkapjes te dragen. Spatkappen, plastic spatschermen en andere niet degelijke mondkapjes zijn dan ook niet toegestaan. De mondkapjes dienen aangesloten zowel neus, mond als kin ten alle tijden te bedekken. Let op, indien u om medische redenen geen mondkapje mag en/of kan dragen,  kunt u om hygiënische redenen geen gebruik maken van het ontbijtbuffet , maar wordt dit door onze medewerkers gedaan of door u kamergenoot. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Voor de uitgebreide versie:

Klik HIER