Corona update

Update 7-12-2020

Uiteraard doen wij er alles aan om te voldoen aan alle richtlijnen en maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus. Op deze pagina vind je beknopt de meest actuele informatie over onze faciliteiten. Mochten er wijzigingen zijn dan zullen we ons handelen hierop aanpassen. 

Hotel
Het hotel is open en als hotelgast kun je bij ons terecht voor een compleet all-inclusive verblijf. Zoals tijdens de persconferentie ook benoemd mag de horeca binnen het hotel open zijn voor gasten van het hotel.

Ontbijtbuffet

Wij zullen 2 tijdsblokken aanhouden voor het ontbijt (geen voorkeur mogelijk) ,

Het eerste tijdsblok zal zijn van 08.00 tot uiterlijk 09.00

Het tweede tijdsblok zal zijn van 09.15 tot uiterlijk 10.15

 

Onze All-inclusive arrangementen

De tijden voor de all-inclusive arrangementen worden dan ook aangepast naar 15:00 tot 20:00 . Als extra service kunt u wel tot 23:00 alcoholvrije dranken bestellen binnen uw arrangement.

 


Alcoholische drankjes
Vanwege de aangescherpte maatregelen tegen het Coronavirus mogen we op last van veiligheidsregio’s helaas geen alcoholische drankjes meer schenken na 20.00 uur. Tevens moet eerder bestelde alcoholische dranken van tafel om 20.00 uur. Wel mogen we de bar weer open houden tot 23.00 uur en dat doen we dan ook.

Tot 20.00 kunt u bij ons nog wel een bestelling plaatsen om alcoholische dranken op uw kamer te laten bezorgen, na 20.00 kan dit nog alleen voor non alcoholische dranken.

 

In Millingen aan de Rijn is rust, ruimte en zijn volop mooie plekjes te ontdekken dus er is altijd iets te doen. Natuurlijk kun je er lekker op uit en als je zelf geen fiets mee wilt nemen, kun je die bij ons huren tegen voordelige tarieven. Er liggen mooie routekaarten voor je klaar bij de receptie!

Mondkapjes
De overheid heeft 1 December 2020 het dragen van degelijke mondkapjes verplicht gesteld. Wij ondersteunen dit en vandaar dat onze medewerkers dit op nagenoeg alle locaties in het pand dit ook doen. Zoals onze huisregels van Hotel Millings Centrum voorschrijven bent u dan ook verplicht een door de overheid aangeduid als degelijk mondkapje te dragen zodra u zichzelf verplaatst in de openbare ruimtes. Aan tafel en op uw eigen kamer bent u niet verplicht om mondkapjes te dragen. Spatkappen, plastic spatschermen en andere niet degelijke mondkapjes zijn dan ook niet toegestaan. De mondkapjes dienen aangesloten zowel neus, mond als kin ten alle tijden te bedekken.

 

 

Algemene Covid-19 maatregelen

Tot slot benoemen we graag dat veiligheid, hygiëne en gezondheid bij ons op de eerste plaats staan voor zowel onze gasten als medewerkers. Wij doen er alles aan om ons te houden aan de gevraagde maatregelen vanuit RIVM en overheid en vragen onze gasten hetzelfde te doen. Wij doen ons best om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, mocht je toch iets zien waar je twijfels over hebt verzoeken wij je dit te melden, zodat we ons handelen indien nodig kunnen aanpassen. Wanneer jij of je huisgenoten gezondheidsklachten (verkouden, hoesten, koorts enz.) hebben; blijf thuis!

Samen maken we er een fijn verblijf van!

  • Was vaak je handen

  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog

  • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg

  • Schud geen handen

  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen

  • Maak gebruik van de desinfectiedispencers die aanwezig zijn in het pand

Alle regels omtrent COVID-19 vindt u hier ( update 21.10.2020)

Vacatures

Hotel Millings Centrum - Heerbaan 186 - 6566 EW - Millingen aan de Rijn - 0481-431204 - receptie@millingscentrum.nl

  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon