1/6
zoover 2020.jpg

Hotel Millings Centrum is verkocht en gaat vanaf 1 maart verder als Enjoyhotel Millingen aan de Rijn.

Na 17 jaar kan ik met een goed gevoel op 1 maart 2022 het stokje overgeven aan twee enthousiaste ondernemers: Maikel Pennings en Frits Smits. Op 28 februari 2022 zal mijn laatste werkdag zijn als hotelier van het mooie Hotel Millings Centrum. De komende weken zullen zowel mooie als minder mooie herinneringen (zoals deze corona periode) zich in mijn gedachten afspelen. Maar ik heb er de afgelopen 17 jaar vooral van genoten om onze gasten samen met mijn team van dienst te mogen zijn.

Bedankt voor het vertrouwen en wij hopen u de komende maanden nog te mogen verwelkomen.

Gelieve de openstaande tegoedbonnen vóór 28 februari te verzilveren.

Beste bezoeker,

 

Wij hebben besloten om ons hotel per 31 december te sluiten. Uiteraard blijft ons restaurant geopend voor afhaal- en bezorgmaaltijden.

Bestellen kan tot 17:30 uur

Betalen met groene HMC munten of waardebonnen? Dat kan! Geef het tijdens het bestellen even aan en we verrekenen het bedrag! 

Hotel

Hotelkamer Millingen

Het hotel beschikt over 29 moderne rookvrije tweepersoonskamers met douche, toilet, telefoon en televisie. Gratis wifi. In ons hotel voelt u zich meteen thuis!

Restaurant

WhatsApp Image 2018-10-27 at 14.49.03 (1

Geniet in ons sfeervolle à la carte restaurant en laat u culinair verrassen door onze koks.

Ook kunt u gezellig een drankje drinken in de bar. Op mooie dagen kunt u genieten op ons terras. 

Arrangementen

Arrangementen groepsreizen millingen

Wij bieden u verschillende arrangementen, van dagtochten tot een compleet verblijf van 5 tot 8 dagen. Hierbij is niet alleen uw verblijf, maar ook uw dagbesteding compleet verzorgd.