1/7
zoover 2020.jpg

Wij hanteren de volgende maatregelen vanaf 28 november 2021:

Annuleren of wijzigen van boekingen binnen de periode van 28.11.2021 tot 19.12.2021 

graag via de boekingskanalen waar u gereserveerd heeft. Uw boeking wijzigen kan kosteloos tot uiterlijk 28.2.2022

Geachte hotel/restaurant gast,

 

Update 26 november coronaregels:

Het dragen van een RIVM goedgekeurd mond-neus-masker is verplicht zodra u zich verplaatst binnen het hotel. Op uw eigen kamer en zittend aan tafel mogen de mondmaskers af.

De komende 3 weken is de keuken tot 17.00 geopend.

Na 17.00 is het afhalen van een diner voor op de kamer wel mogelijk.

Dit geld ook voor de koffieautomaat(zelfbediening), uiteraard mag u nog wel een drankje meenemen naar uw kamer om 17.00 uur.

Betreft de all-inclusive arrangementen, vanaf vandaag kunt u vanaf 12.00 uur gebruik maken van de drankjes tot 22.00 uur. Na 17.00 uur alleen roomservice en afhalen.

De bar is geopend tot 17.00 uur.

Hotelgasten die geboekt hebben op basis van logies en ontbijt kunnen ook de gehele dag tot 17.00 gebruik maken van de koffieautomaat.

Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

 

De directie

 

• Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM.
• Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen met vragen betreft de nieuwe richtlijnen/vaccinatiebewijs.
• Ons restaurant, terras is geopend tussen 08:00 en 17:00 voor hotelgasten en gasten van buiten af. Bij aankomst vragen wij uw coronatoegangsbewijs te tonen: een vaccinatiebewijs in de vorm van een QR code via corona check  of een thuis gestuurde code via Coronacheck helpdesk, Denk ook aan uw Identiteitsbewijs.
• Op het terras is het verplicht om uw corona toegangsbewijs te tonen.
 

Ik heb geen DigiD, smartphone of computer met printer

Heb je zelf geen DigiD, smartphone of computer met printer? Dan kun je in sommige gevallen een coronabewijs op papier thuisgestuurd krijgen.

Bel hiervoor naar de CoronaCheck helpdesk op 0800-1421 en vraag naar de mogelijkheden.


AANKOMST IN HET HOTEL
• Wij heten u graag persoonlijk welkom en wij staan open voor uw vragen.
• Bij het inchecken vragen wij om uw coronatoegangsbewijs te tonen: een vaccinatiebewijs in de vorm van een QR code via corona check of een thuis gestuurde code via Coronacheck helpdesk. Denk ook aan uw identiteitsbewijs.
• Indien u een hotelreservering heeft staan met een aankomst na 13 november 2021 en u kunt geen coronatoegangsbewijs en/of negatieve testuitslag overleggen, verzoeken wij u vriendelijk uw reservering te annuleren bij uw boekingskanaal. Rechtstreekse boekingen kunt u direct bij ons annuleren.
• Kunt u bij aankomst geen coronatoegangsbewijs overhandigen en u heeft niet geannuleerd, is de annulering belast volgens de uniforme voorwaarden Horeca Nederland.
• Wij hopen dat deze opgelegde maatregel van korte duur is.

Hotel

Hotelkamer Millingen

Het hotel beschikt over 29 moderne rookvrije tweepersoonskamers met douche, toilet, telefoon en televisie. Gratis wifi. In ons hotel voelt u zich meteen thuis!

Restaurant

WhatsApp Image 2018-10-27 at 14.49.03 (1

Geniet in ons sfeervolle à la carte restaurant en laat u culinair verrassen door onze koks.

Ook kunt u gezellig een drankje drinken in de bar. Op mooie dagen kunt u genieten op ons terras. 

Arrangementen

Arrangementen groepsreizen millingen

Wij bieden u verschillende arrangementen, van dagtochten tot een compleet verblijf van 5 tot 8 dagen. Hierbij is niet alleen uw verblijf, maar ook uw dagbesteding compleet verzorgd.